Tercera Lletra de Batalla, centrada en l'obra d'Isabel Olesti

Aquest dijous 14 de febrer la Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili acollirà la tercera sessió del cicle Lletres de Batalla. Escriptors a la Universitat, dedicada en aquesta ocasió a l'obra de l'escriptora Isabel Olesti.

Isabel Olesti és nascuda a Reus. Fins al 1995 compagina la trajectòria literària amb la dansa contemporània. El 1988 rep el Premi Andròmina de narrativa per Desfici, el seu primer recull de contes, i el 1995 el Premi Josep Pla amb Dibuix de dona amb ocells blancs. S'ha centrat principalment en la producció de narrativa, amb els títols L'aire groc (1996), El marit invisible (1999), El festí de Nàpols (2002) i La muntanya dels secrets (2005), a més de col·laboracions en diverses obres col·lectives. També ha publicat l'assaig Nou dones i una guerra: les dones del 36 (2005). Actualment a més d'escriure es dedica al periodisme i a la gestió cultural.

Lletres de Batalla és una activitat que vol donar la possibilitat de conèixer de primera mà escriptors i la seva obra. Consta de set sessions, obertes al públic, i té valor acadèmic per als estudiants. L'organitza el Departament de Filologia Catalana i Escriptors del Camp de Tarragona; i hi col·laboren la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili, la Institució de les Lletres Catalanes i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Consulta l'acte a l'Agenda de l'AELC o descarrega'n el programa sencer.