Torna el Festival de Novel·la Criminal en Català «El Vi Fa Sang»

La cinquena edició del Festival de Novel·la Criminal en Català de l’Espluga, «El Vi Fa Sang», se celebra del 5 al 7 d’abril a l'Espluga de Francolí.

El municipi es torna a convertir en la capital d’aquest gènere literari amb ponències, presentacions de llibres i propostes gastronòmiques. Aquest any, el certamen diversifica la seva oferta per arribar a un públic més ampli i escampar la taca de la novel·la criminal arreu de la Conca de Barberà.

La regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga i el comissariat d’«El Vi Fa Sang» ja fa mesos que treballen en l’organització de la cinquena edició. L’equip repeteix l’experiència del co-comissariat amb Salvador Balcells i Margarida Artitzeta i treballa en la línia de fer créixer el projecte a escala comarcal. Amb el segell ja consolidat, el festival potenciarà ara els actes en altres punts de la comarca i també amb la perspectiva d’oferir iniciatives destinades a diferents franges d’edats.

A més de les dates, l’organització ja ha avançat que «El Vi Fa Sang» del 2019 també tindrà un fil temàtic conductor per a tot el festival. Aquest aspecte va incorporar-se en la darrera edició amb l’eix «Realitat i ficció a la novel·la criminal» i en la cinquena entrega s’apostarà per una nova temàtica.

Amb l'objectiu de fer una aportació a la difusió i potenciació de la literatura criminal en català, maridar literatura de gènere amb bon vi i potenciar els atractius turístics, naturals i històrics de l’Espluga de Francolí.

Consulteu tota la informació al seu web.