Beques de l'Associació d'Escriptors de Xangai

Catalan

L'Associació d'Escriptors de Xangai ha obert el seu programa de beques pel qual cada any conviden diversos autors de renom per fer una estada de dos mesos en aquesta ciutat de la Xina.

Des de l'any 2008 han acollit 47 autors de 30 països diferents, principalment europeus i sud-americans. El programa de beques té l'objectiu «de contribuir a la creativitat dels autors, per l'experiència que representa passar una temporada vivint i escrivint a Xangai», una de les metròpolis més poblades del planeta.

Durant el programa es requerirà als autors becats de participar en esdeveniments culturals, xerrades i recitals. L'estada tindrà lloc de l'1 de setembre al 31 d'octubre de 2016, i l'Associació d'Escriptors de Xangai es farà càrrec de les despeses del viatge i de l'allotjament. Els participants rebran, a més, 150 iuans diaris per a fer front a despeses.

Cal enviar una biografía-currículum professional en anglès, amb una fotografia, per correu electrònic a huph111@163.com. També cal enviar una o dues obres publicades –en cas que sigui possible, traduïdes a l'anglès–, per correu postal, a Mrs. Hu Peihua - Shanghai Writers' Association - 675, Julu Road. Shanghai, 200040 (República Popular de la Xina). Abans del 31 de març de 2016.

Trobareu més informació en aquest enllaç en anglès: http://www.shzuojia.com/zhuanti/writing/index.html


Categoria