HÍBRIDA 2023

Principat

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) promou per segon any consecutiu espais per a la poesia hibridada. Es tracta d'un programa que proposa sis tallers de creació amb micro obert en diferents territoris del Principat durant la primavera.

HÍBRIDA va reunir 130 persones amb la poesia i les seves fronteres com a eix vertebrador l'any 2022 i es repeteix aquest 2023. Enguany, els espais liminars de poesia estan formats per sis tallers de creació i micro obert. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia en aquest formulari. Per participar o assistir com a públic als micros oberts no cal inscriure's prèviament.

Sabadell. Taller: TRANS_POESIA. Taller de poesia en trànsit
Serà diumenge 2 d'abril al Museu d’Art de Sabadell amb Marta Darder. A les 11 h tindrà lloc el taller i de 13 a 14 h el micro obert.

Reus. Taller: poesia escènica (activitat cancel·lada)
Serà dilluns 17 d’abril al Centre de Lectura amb David Ymbernon. A les 17.30 h es farà el taller i de 19.30 a 20.30 h el micro obert.

Palafrugell. Taller: poesia i narrativa, l'aiguabarreig inevitable
Serà dissabte 29 d'abril a la Fundació Josep Pla amb Roger Vilà. A les 10 h es farà el taller i de 12 a 13 h el micro obert.

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Taller: del concepte al poema i del poema a l'acció videogràfica
Serà dissabte 20 de maig a La Pahissa del Marquet amb Adolf Alcañiz i Ester Xargay. A les 11 h es farà el taller i de 13 a 14 h el micro obert.

Caldes d’Estrac. Taller: (Lecto)escripturamultimodal
Serà dissabte 27 de maig a la Fundació Palau i Fabre amb Raquel Santantera i Maria Sevilla. A les 17 h serà el taller i de 19 a 20 h el micro obert.

Roda de Ter. Soroll i text (activitat cancel·lada)
Serà dissabte 10 de juny a la Fundació Miquel Martí i Pol amb Gerard Altaió. A les 11 h es farà el taller i de 13 a 14 h el micro obert.

Més informació sobre els cursos.

Aquesta activitat compta amb el patrocini de CEDRO i de la Institució de les Lletres Catalanes. També hi col·labora Espais Escrits i les sis entitats que les acolliran.