Descompte en els cursos d'estiu de l'Escola d'Escriptura

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, amb qui l'Associació manté diversos convenis de col·laboració, ofereix un 5% de descompte als socis de l'AELC en els cursos d'estiu. Aquest estiu, l’Escola d’Escriptura ofereix més de 20 cursos intensius de juliol de narrativa, poesia i llengua, pel que fa a l'escriptura, i també de literatura, humanitats i oficis de l'edició. La matrícula és oberta fins al dijous 20 de juny i les classes comencen a partir de dimarts 25 de juny. Consulteu aquí els cursos.

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès
El claustre de l'Escola està format per més de 100 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Així mateix, l'Escola compta entre els seus col·laboradors amb un bon nombre dels creadors més destacats dins dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia i la cançó d'autor.

Beques i descomptes per als socis de l'AELC
Des de fa uns anys l'AELC manté un programa de beques que cobreixen el 75% del preu de la matrícula dels cursos presencials i virtuals en llengua catalana de l'Escola d'Escriptura, a través del qual s'han pogut beneficiar un bon nombre de socis de la nostra entitat. Les beques es donen mitjançant un sorteig públic entre tots els socis que ho demanin i que no hagin gaudit de la beca en els darrers 3 anys. Al mateix temps, tots els associats de l'AELC gaudeixen d'un 5% de descompte en els cursos presencials i d'un 10% de descompte en els virtuals. Trobareu més informació d'aquesta oferta l'apartat de descomptes del nostre web.