Descompte per associar-se a l'Ateneu Barcelonès

A partir d'ara els socis de l'AELC tindran descompte per fer-se membres de l'Ateneu Barcelonès. D'aquesta manera, les dues entitats sumen forces i ofereixen un preu reduït per ser soci del centre del Palau Savassona de Barcelona, on també té la seu l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Responent a la demanda dels membres de l'Associació, i amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès, a partir d'ara les persones que siguin sòcies de l'AELC es podran associar a l'Ateneu estalviant-se la quota d'entrada, de 65 €, i gaudint d'un 50% de descompte en la quota mensual durant el primer any.

Serveis als socis de l'Ateneu Barcelonès
L'entitat ofereix l'ús exclusiu d'espais com sales de conversa, bar i jardí. Informa de les novetats i programa d’activitats, amb més de 40 esdeveniments al mes. També dona accés gratuït als actes o amb descompte en cas que siguin de pagament (cursos de formació, concerts, espectacles escènics i venda de publicacions). Consulta més informació sobre els serveis de l'Ateneu.

Els interessats poden donar-se d'alta a través del formulari en línia o presencialment a la seu de l'entitat, al Carrer Canuda, número 6, de Barcelona. Per fer consultes es pot escriure un correu a info@ateneubcn.cat o trucar al 93 343 61 21.

A més a més, l'Ateneu posa en marxa un servei de lloguer de sales de cotreball (coworking), despatxos o sales d’actes de diversos aforaments.

Avantatges amb el carnet de l'AELC
L'Associació ofereix nombrosos descomptes als seus socis en espais culturals, entrades i publicacions. Es poden consultar en aquest llistat. Els casos d'ofertes especials i els descomptes que es poden obtenir amb codis promocionals s'envien a través del butlletí electrònic. Si ets soci de l'AELC i no estàs rebent el butlletí, contacta amb nosaltres.

Fotografia: © Ateneu Barcelonès.