Descomptes en els cursos de l'obrador de la Sala Beckett

Els socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana tenen un descompte del 15% en alguns dels cursos de gener a març de la Sala Beckett de Barcelona.

Els cursos són de dramatúrgia, d'interpretació, de direcció escènica, de creació poètica, de divulgació teatral i de retòrica. Consulta el llistat aquí
 
Amb el canvi de seu a finals de 2016, la Sala Beckett va començar una nova etapa pel que fa a l'activitat de formació i experimentació teatral, i des de llavors que ha ampliat considerablement la seva oferta de cursos i seminaris. La formació teatral s'enriqueix amb el contacte i l'experiència amb altres disciplines artístiques, tècniques i de pensament. Per això, a més de la dramatúrgia i l'escriptura han incorporat altres àrees de coneixement com la interpretació, la direcció, la teoria teatral o altres àmbits no estrictament escènics.

Descomptes per als socis
Amb el carnet de soci de l'entitat es poden obtenir els descomptes que es troben en aquest llistat. Els casos d'ofertes especials i els descomptes que es poden obtenir amb codis promocionals s'envien a través del butlletí electrònic. Si ets soci de l'AELC i no estàs rebent el butlletí, contacta'ns.