L'AELC atorga 15 beques per estudiar a l'Escola d'Escriptura

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha atorgat beques per un valor total de 10.000€ per fer cursos, tant presencials com virtuals en llengua catalana, a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Les beques han estat possibles gràcies al patrocini de CEDRO.

Aquests ajuts s'han repartit mitjançant un sorteig públic, i corresponen al nou curs acadèmic 2019/2020. Cobreixen el 75% del preu dels cursos, i amb elles l'AELC pretén donar suport als associats que volen estudiar a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Per als cursos presencials la dotació ha permès becar: Susagna Aluja, Joana Bel, Muntsa Colell, Marià Martín, Ivone Puig Artigas, Roser Ros Vilanova, Isabel Canet Ferrer, Andreu Carranza, Virna Esteva, Mercè Falcó, Fina Joseph, Àlex Lacambra, Rosa Oliveros, Anna Pantinat i Josep Maria Tortajada.

A banda de les beques atorgades, tots els socis gaudeixen d'un descompte del 5% en els cursos presencials i del 10% en els cursos virtuals que ofereix l'Escola d'Escriptura.

Consulta tots els descomptes

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu
L'escola organitza en cinc grans àrees els seus cursos: escriptura, oficis de l'edició, literatura i humanitats, narració i comunicació oral i seminaris i conferències. La durada dels cursos és molt variada –des de 10 hores fins a itineraris de 3 anys–, per tal d'adequar-se als interessos de cada alumne.  A més dels cursos presencials, ofereix cursos virtuals. N'hi ha de narrativa, novel·la, poesia, conte i redacció, amb el propòsit d'arribar a més persones i més lluny, i de donar resposta a la demanda creixent de formació on line en escriptura creativa. El claustre de l'Escola està format per gairebé un centenar de professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Així mateix, l'Escola compta entre els seus col·laboradors amb un bon nombre dels creadors més destacats dins dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia i la cançó d'autor.