L'Escola d'Escriptura ha obert el període d'inscripcions per als cursos 2013/14

Catalan

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, amb qui l'Associació manté diversos convenis de col·laboració, ha iniciat la campanya de matriculacions per al curs 2013/2014, tant pels cursos presencials com pels virtuals.
El període d'inscripcions és de l'1 al 26 de juliol, i del 2 de setembre al 10 d'octubre per als cursos presencials; i de l'1 al 26 de juliol, i del 2 de setembre al 24 d'octubre per als cursos virtuals.
Un ventall de més de 110 cursos
Enguany, l’Escola proposa un ventall de més de 110 cursos, organitzats en cinc grans àrees: cursos d’escriptura, cursos d’oficis de l’edició, cursos de literatura i humanitats, cursos de comunicació i narració oral i el cicle de conferències-col·loqui Amb veu pròpia. La durada dels cursos és molt variada –des de 10 hores fins a itineraris de 3 anys–, per tal d’adequar-se als interessos de cada alumne.
A més dels cursos presencials, l’Escola d’Escriptura ofereix cursos virtuals. Enguany, se n’ofereixen de narrativa, novel·la i conte, amb el propòsit d’arribar a més persones i més lluny, i de donar resposta a la demanda creixent de formació on line en escriptura creativa. Amb aquests objectius, l’Escola compta amb el campus virtual d’escriptura més interactiu. El claustre de l’Escola està format per més de 100 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Així mateix, l’Escola compta entre els seus col·laboradors amb un bon nombre dels creadors més destacats dins dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia i la cançó d’autor.

Beques i descomptes per als socis de l'AELC
Des de fa uns anys l'AELC manté un programa de beques que cobreixen el 75% del preu de la matrícula dels cursos presencials i virtuals en llengua catalana de l'Escola d'Escriptura, a través del qual s'han pogut beneficiar un bon nombre de socis de la nostra entitat. Al mateix temps, tots els associats de l'AELC gaudeixen d'un 5% de descompte en els cursos presencials i d'un 10% de descompte en els virtuals. Trobareu més informació d'aquesta oferta exclusiva a la Intranet de l'Associació.
Descarregueu-vos-en el programa clicant l'imatge.


Categoria