XLI Premis Cavall Verd

Palma

Des de 1984 els Premis Cavall Verd distingeixen, amb el Premi Rafel Jaume, la millor traducció poètica en català de l'any anterior i, amb el Premi Josep M. Llompart, el millor llibre de poesia en català de l'any anterior. Enguany se celebren a Palma els dies 12 i 13 d’abril amb diverses activitats i el lliurament dels premis.

Aquest any els actes se celebren en homenatge a Joan Manuel Pérez i Pinya (Palma, 1963 - 2022), filòleg, professor i poeta.

Divendres, 12 d'abril 
12.00 h — Roda de premsa als Jardins de la Misericòrdia (via Roma, 2)
20.00 h — Lectura de poemes de Joan Manuel Pérez i Pinya combinada amb gloses de Cati Eva i Miquel Àngel Adrover a La Tertúlia Cafè Teatre (carrer d’Ausiàs March, 19)

Dissabte, 13 d'abril
11.00 h — Taula rodona a l’entorn de la figura de Joan Manuel Pérez i Pinya amb Miquel Àngel Llauger, Sebastià Perelló i Gabriel Sampol, moderada per Clara Ferrer, a la Biblioteca de l’Estudi General Lul·lià (carrer de Sant Roc, 4)
12.30 h — Ruta literària amb poemes de Joan Manuel Pérez i Pinya a càrrec de Miquel Àngel Llauger
14.00 h — Lliurament dels XLI Premis Cavall Verd, presentat per Maria Antònia Salas, al restaurant El Náutico (plaça de Sant Pere, 1)

Preu del dinar de lliurament per als socis i un acompanyant: 30 € per persona. Altres: 45 € per persona. Cal fer les reserves abans del 10 d'abril a l'AELC (933 027 828 - aelc@escriptors.cat). 

Consulta el programa en PDF

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana organitza els XLI Premis Cavall Verd amb el patrocini del Consell de Mallorca, amb suport de CEDRO i de la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Baleàrics i La Tertúlia Cafè Teatre.