Lectures dissidents: literatura LGBTIQ catalana

Virtual

L'AELC col·labora amb el Centre LGTBI de Barcelona per Sant Jordi en aquesta trobada virtual, en què llegiran les seves obres els autors següents:

  • Ian Bermúdez. Poeta, escriptor i traductor. Ha escrit el llibre de poesia Ser h(u)ome*∞(à) i la novel·la gràfica Transito. Està treballant en el seu primer recull de contes i en la seva segona novel·la gràfica.
  • Yannick Garcia (pendent confirmació). Traductor del llibre d'Ocean Vuong En aquest món, per un moment, som grandiosos, un fenomen mundial de les escriptures queer transnacionals.
  • Pol Guasch.  És autor del poemari Tanta gana (Premi Francesc Garriga) i de la novel·la Napalm al cor, Premi Llibres Anagrama de novel·la.
  • Maria Rodó-Zárate. Investigadora universitària i assagista. Acaba de publicar Insterseccionalitat. Desigualtats, llocs i emocions, sobre la combinació de lluites com la feminista, la LGBTI, la nacional, la racial, la de classe…
  • Raquel Santanera. Poeta. És autora de dos llibres que busquen desmuntar els binarismes de gènere i els especismes, així com fer una exploració dels límits de la naturalesa humana com l'hem concebut fins avui: Teologia poètica d'un sol ús, on proposa el seu «Manifest babaista», i De robots i màquines o un nou tractat d'alquímia. 

Presenta i condueix l'acte Anna Pantinat, vocal de l'AELC.