I Seminari de Literatura Infantil i Juvenil Catalana

València

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) organitza el primer Seminari de Literatura Infantil i Juvenil Catalana, que tindrà lloc a València. La jornada porta per títol "Reptes de la Literatura Infantil i Juvenil: La realitat lectora. Present i futur" i es farà a la Sala d’Actes de l’IES Lluís Vives (Carrer de Sant Pau, 4. València). Tot i que no és obligatori, es recomana inscriure’s prèviament escrivint un correu a aelc@escriptors.cat.

El programa
16.00 h — Radiografia del llibre infantil i juvenil en llengua catalana: tendències i sinergies lectores. Conferència inaugural de Dari Escandell. Presenta Lliris Picó
17.15 h — Lliurament Premi Aurora Díaz-Plaja
17.30 h — Conversa amb Josep Antoni Fluixà i Enric Lluch. Modera Lliris Picó
18.30 h — Paisatges futurs de la LIJ a Catalunya, les Illes i el País Valencià. Amb Teresa Broseta, Tina Vallès i Irene Zurrón. Modera Mercé Viana

Consulta'l en PDF juntament amb les biografies dels participants.

L'Associació celebra cada quatre anys un congrés dedicat a la literatura per als més joves i enforteix amb aquesta nova iniciativa el seu compromís amb els autors de literatura infantil i juvenil.

Aquesta activitat compta amb el suport de CEDRO i de la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració de l'IES Lluís Vives.