Autors i Autores

Joan Garí

Coberta de Sin dios y sin diablo.

Sin dios y sin diablo.

Sin dios y sin diablo és una selecció dels articles que va escriure Joan Garí per al diari Público entre els anys 2008 i 2012. Nascut el 2007, en els inicis de la crisi econòmica que ens ha devastat durant l'última dècada, Público va ser un intent de fer premsa progressista en paper per a tota Espanya en un panorama mediàtic dominat per les opcions conservadores.

Joan Garí, escriptor de llarg recorregut i amb una obra d'àmplia varietat temàtica, va col·laborar intensament en el desaparegut rotatiu en una etapa apassionant de la seua biografia periodística. Com ell mateix confessa en aquestes pàgines, per a Público va escriure de tot, des de reportatges internacionals a peces breus sobre televisió, passant pel centenar d'articles de la sèrie "Traducción inversa", que són els que s'antologuen en aquest llibre.

La columna curta exigeix un treball dúctil i delicat, que cada autor ha de resoldre amb un esforç estilístic intransferible. Garí va destacar en aquest gènere, per a la que va ser l'última gran aventura del periodisme hispànic.

(Sinopsi)