Autors i Autores

Raimon (Ramon Pelegero)

Coberta del disc Les cançons d'amor.

Les cançons d'amor

El disc conté 17 peces que van des de la primera etapa discogràfica (1965) fins a l'última gravació (1997). Entre les primeres hi ha "Treballaré el teu cos", "En tu estime el món", "Si un dia vols", "En el record encara" i "No sé com". La versió que en aquest CD s'ofereix d'aquestes cançons és la que es va gravar el febrer del 1981. La mateixa data en què es va enregistrar "Com un puny", "L'última llum", "De nit a casa", "T'ho devia" i "Quan te'n vas", que també apareix al disc.

Entre les cançons de l'últim treball Raimon ha escollit "Parlant-me de tu", "Viure junts" i "Finestra a la badia de Palma", que van ser gravades el gener del 1997. Les quatre restants són "L'única seguretat", gravada el febrer del 1977, i "Al meu cervell que desconec", "Si tu, si jo" i "Primer parlaré de tu", enregistrades el gener del 1987.

El CD va acompanyat d'un llibret amb les lletres de les cançons amb versions en castellà, francès i anglès, així com el nom dels traductors, dels músics que l'acompanyen en cada gravació i dels responsables dels arrenjaments.