Al febrer, Plaça del Llibre d'Alacant

Per a Alacant, es tracta de la quarta entrega de la Plaça del Llibre i tindrà lloc del 14 al 16 de febrer. Aquesta cita ve precedida per les de València i Castelló. L'objectiu de la iniciativa és mostrar al món la seva imatge renovada, reivindicar-se com a gran cita urbana de la literatura en la nostra llengua i defensar la necessitat de seguir creixent com a agent vertebrador del territori. Ja es pot consultar el programa d'activitats en aquest enllaç

L'Associació hi organitza dues activitats. D'una banda, la presentació del llibre Follem? Sexualitats, llibertats, dissidències a càrrec de Bel Olid divendres 14 de febrer a les 18.30 h i, de l'altra, un micro obert perquè els escriptors que vulguin disposin de dos minuts per llegir un fragment d'una obra editada durant el darrer 2019. Si ets soci i estàs interessat a participar-hi, ens ho has de comunicar abans del 13 de febrer a aelc@escriptors.cat.

La Plaça del Llibre és un projecte coordinat per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers de València, el Gremi de llibreters independents de les Comarques d’Alacant, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. La iniciativa, que forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la lectura 2017-2021 (PVFLL) també compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i Escola Valenciana, a més d’entitats corresponents a cada ciutat participant.

Cartell Alacant
Cartell de l'activitat.