Música electrònica i versos dels finalistes del Certamen Salvador Iborra 2021

Desori subversiu (volum 2) és el disc resultat d'un taller compartit entre Jansky i els finalistes del IV Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra 2021, que organitza l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l'Agència Catalana de la Joventut i l'Institut Balear de la Joventut. Es tracta d’un experiment musicopoètic en el qual els deu finalistes del certamen improvisen amb el duet musical per crear noves aproximacions als seus versos.

Dissabte 5 de març se'n va poder escoltar un tast dins dels actes dedicats del 3 de March a Gandia. Els finalistes del certamen van fer un recital amb Jansky i van llegir en directe alguns dels seus versos acompanyats per la música de Jansky, format per Laia Malo i Jaume Reus. També s'hi va presentar el poemari guanyador de la darrera edició, que ha estat Els angles del vent de Max Codinach. A la presentació hi va participar el poeta guanyador, Laia Malo i Teresa Pasqual, vicepresidenta de l'AELC al País Valencià.

Poetes Iborra 2021
D'esquerra a dreta: Esther Climent, Neus Gómez, Cecília Navarro, Laia Pujol, Max Codinach, Marçal Parcerisa, Pol Vouillamoz i Miguel Jiménez.

Desori subversiu. Volum 2

  1. Jansky feat. Max Codinach - Primer cant amfetamínic
  2. Jansky feat. Pol Vouillamoz - És així
  3. Jansky feat. Neus Gómez - Metamorfosi
  4. Jansky feat. Laia Abizanda - Bull
  5. Jansky feat. Cecília Navarro - Les cames d'una repudiada
  6. Jansky feat. Esther Climent Gosp - Kanagawa
  7. Jansky feat. David Lázaro Lavilla - Fonologia universal
  8. Jansky feat. Aleix - L'hora daurada
  9. Jansky feat. Miguel Jiménez Vigara - Què importen els cossos
  10. Jansky feat. Eulàlia Gallardo - Vuit

Escolta'l aquí

Desori subversiu II


Enregistrat a Rampa Studios. Mesclat i masteritzat a Rampa Studios. Disseny de la coberta: Dídac Ballester. Imatge: Alona Vinç.

Imatge de portada: recital del 5 de març de 2022 a Gandia © Ajuntament de Gandia / Natxo Francés.