Convocatòria del FLIC per als autors

El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats. La setena edició se celebra els dies 13 i 14 de març a Barcelona.

Convocatòria per a creadors
Si et dediques a l'escriptura i t’interessa el sector de la literatura infantil i juvenil, pots presentar-te a la convocatòria “Xerrades+Mercat de l’Edició”, amb la qual tindràs accés al programa de conferències del festival i el teu porfoli professional formarà part de la borsa de creadors del FLIC10, que estarà a disposició dels editors i agents literaris que participen en el Mercat de l’Edició del FLIC. Aquests citaran aquells creadors amb qui vulguin entrevistar-se el dia 13 de març al Museu del Disseny.
Els socis de l'AELC tenen un 5% de descompte en les entrades per al Mercat de l'Edició, que tenen un cost de 35€. El preu reduït es pot aconseguir amb el codi que hem enviat a través de correu electrònic. Si no l'has rebut, pots contactar amb nosaltres. El termini per presentar-se a la convocatòria acaba el 17 de febrer.

Per a més informació i per comprar les entrades cal visitar el web del festival.

Fotografia de portada: FLIC 10 © Tristán Pérez-Martín