Joan Andrés Sorribes i Josep Lozano, 'Diàlegs a tres' a Castelló

El cicle Diàlegs a tres, que amb periodicitat mensual organitza l'AELC a Alacant o Castelló, arriba a la seva propera sessió el divendres 27 de novembre. El lloc de trobada és a la Llotja del Cànem de Castelló (Cavallers, 1) a les 19.00 hores. En aquesta ocasió els protagonistes són el públic i els autors Joan Andrés Sorribes i Josep Lozano. Diàlegs a tres és un cicle que vol apropar els autors als lectors mitjançant converses disteses entre uns i altres.

Joan Andrés Sorribes (Castelló, 1947) ha escrit la trilogia que va iniciar l’any 1998 amb la novel·la La forja de Lessera i a la qual van seguir Noverint Universi (1999) i La creu de Cabrera (2002). Amb la publicació de Parlaràs de mi (2007) abandona la novel·la històrica per adoptar un nou registre que ell qualifica com a crítica a una societat que no el satisfà i que s'encabiria en el gènere negre dins de la millor tradició nord-americana. Entremig ha publicat el recull de contes L’altra mirada a Brosquil Edicions (2006), vuit històries on darrere dels fets més quotidians s’oculten aspectes inesperats que obliguen a mirar-s’ho tot de nou amb uns ulls diferents.

Josep Lozano (Alginet, Ribera Alta, 1948). Llicenciat en Lletres Modernes per la Universitat de París VIII, és un dels autors valencians més reconeguts. Ha estat guardonat amb el Premi Andròmina de narrativa per la novel·la Crim de Germania, amb el Ciutat de Xàtiva per El dia de la sang, i amb el Prudenci Bertrana de novel·la per Ofidi (1990). Ha escrit, entre d'altres, Poemes home-terra, Ribera, Històries marginals, i El Mut de la Campana (2003).