'Joc Partit' aplega Josep Santesmases i Ramon Gomis

El cicle Joc Partit, que cada mes porta dos autors del Camp de Tarragona perquè dialoguin entre ells i amb el públic, seguit d'una escenificació de les seves obres per part d'un grup d'actors, ofereix una nova sessió, en aquesta ocasió amb Josep Santesmases i Ramon Gomis. Joc Partit, que compta amb la col·laboració de l'AELC, es fa al Teatre el Magatzem de Tarragona (Reding, 14), a les 20.00 hores aquest dijous 11 de març.

Josep Santesmases (Vila-rodona, 1951), de formació autodidacta, ha estat regidor de cultura de la seva població natal, president de l'Institut d'Estudis Vallencs i membre de diverses associacions i patronats. És autor de llibres com El segle XIX a Vila-rodona, Riu avall. Recull d'articles, Volem viure de la terra! Els pagesos en lluita. 1976-1979 i Santes Creus i les terres del Gaià. Proses pintades, entre d'altres, així com de nombrosos articles de temàtica històrica.

Ramon Gomis (Reus, 1946), és metge endocrinòleg i dramaturg, autor de les obres de teatre La petita història d'un home qualsevol, Vermell de xaloc, Llumí d'or, Un capvespre al jardí, Al fil de la mar i El mercat de les delícies. Ha conreat també la prosa de no-ficció amb Barques i fogons. La Frau, Viatge a la Mar de la Frau (premi Narrativa Enciclopèdia Catalana 1992) o El Gabriel Ferrater de Reus (1997), una biografia del poeta.