L'AELC celebra l'assemblea general i renova la seva junta

Dissabte 30 de març es va celebrar l'assemblea general de socis de l'AELC al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

Durant la reunió, celebrada enguany en dissabte per facilitar l'assistència dels socis de tot el territori, es va fer balanç de l'any 2018, es va presentar el projecte pressupostari i el programa d'activitats de 2019 i es va fer la votació i elecció dels càrrecs de la junta segons preveuen els estatuts. Van sortir escollits els càrrecs generals de presidència, Bel Olid; de secretaria, Sílvia Bel Fransi; de tresoreria, Carles Cortés; de vocalia del Principat, Sebastià Portell; de dues vocalies de les Illes, Helena Alvarado i Laia Martinez i Lopez, i de vocalia del País Valencià, Lliris Picó.
 

Junta


D'esquerra a dreta: Jordi Martín Lloret, vicepresident pel Principat; Bel Olid, presidenta; Pau Vadell, vicepresident per les Illes; i Gemma Pasqual, vicepresidenta pel País Valencià © Carme Esteve / AELC  Consulta l'àlbum complet
 

També es va presentar en exclusiva als socis el nou web de l'entitat, que s'acaba de renovar i es troba en període de prova. Forma part d’un procés d’homogeneïtzació gràfica encetat amb el quarantè aniversari de l’entitat, a càrrec de Dídac Ballester i Putput.

L'assemblea va concloure amb un vermut i pica-pica per als assistents durant el qual van poder conversar sobre els punts més interessants de la reunió.
 

Vermut