Es publica la notícia bibliogràfica dels socis

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) edita la Notícia bibliogràfica dels escriptors de l'AELC 2023. Es tracta d'una llista d'obres publicades pels autors de l'Associació durant l'any anterior que es publica anualment.

Consulta-la

La notícia bibliogràfica dels socis de l'AELC de 2023 recull més de 750 entrades d'assaig, crítica, narrativa, poesia, literatura infantil i juvenil i traducció, així com les obres de teatre estrenades durant l'any anterior. 

L'Associació edita periòdicament diversos materials que es poden consultar en l'apartat de Publicacions. Els "Retrats" són una sèrie dedicada a presentar la personalitat i l'obra dels autors que han rebut el Premi Jaume Fuster, els "Quaderns Divulgatius" recullen intervencions o ponències de les activitats professionals que organitza l'AELC. Les "Notícies Bibliogràfiques" són una relació de les obres publicades cada any pels socis de l'AELC. Consultant l'apartat de publicacions també es poden recuperar les memòries de l'entitat i altres materials.

Els socis que ho vulguin poden demanar un exemplar en paper de la notícia escrivint un correu electrònic a aelc@escriptors.cat