Nova edició de l'Espai Reverb de l'AELCa la 37a Fira del Llibre de Palma

El dissabte 1 de juny, a la una del migdia, vam celebrar un any més les novetats literàries dels autors de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. L'acte, que comptava amb el suport del Gremi de Llibreters, la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, la Institució de les Lletres Catalanes i Estrella Damm, va tenir lloc a l'escenari obert del passeig del Born, i el presentà la Vocal per Mallorca, Laia Malo.

Vinguda des del Principat, Maria Barbal ens féu l'honor d'encetar el vermut amb un fragment de la seva nova i esperada novel·la A l'amic escocès (Edicions 62, 2019). Guillem Benejam, en representació de Menorca i dels joves autors, va proclamar versos del seu poemari Calç morta (El Gall Editor, 2018), que va rebre el Premi Vila de Lloseta; i des de Formentera ens arribaren els primers versos publicats de l'activista cultural Maria Teresa Ferrer, que va recitar el seu debut L'espera de la letargia (Finis Africae, 2019). Miquel Rayó aportà la seva frescor i teatralitat amb l'assaig Els aucells a les rondalles i al cançoner (Documenta Balear, 2018), i clogueren l'acte dos poetes més, aquests amb un recorregut de publicacions que ja els avala: l'eivissenc Bartomeu Ribes ens va confessar Les incapacitats (Arola, 2019), i Àngel Terrón ens va fer salivar  amb la reedició dels seus millors poemes a El llibre del Mercuri (Lleonard Muntaner, 2019).

Poesia, narrativa i assaig a viva veu. Espai Reverb ens va oferir literatura actual i de proximitat, un any més, amb èxit de públic.

Espai reverb
Portades de les novetats presentades.