La Plaça del Llibre desembarca a Alacant

La Plaça del Llibre inicia un nou cicle de festivals literaris en valencià que comença a Alacant i que seguirà amb Gandia, Castelló i València. La cinquena edició del festival literari a Alacant tindrà lloc el cap de setmana del 23 al 25 d’abril a la plaça del Port.

L’edició d’Alacant aposta per la literatura infantil i juvenil i ofereix un gran aparador de llibres en la nostra llengua i un complet programa d’activitats, amb presentacions, tertúlies, activitats infantils o concerts. Es durà a terme a la plaça del Port, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat, apostant per una cultura segura que ha hagut de reinventar-se el darrer any. A més, enguany aquest gran aparador literari ha incorporat una plataforma virtual que compta amb una llibreria virtual (llibreriaplacadelllibre.com) per a les persones que no puguin apropar-s’hi.

Dins dels actes que s'hi organitzen l'AELC programa un micro obert de socis dissabte 24 d'abril a les 13:40 h, que llegiran fragments de les seves obres. Si ets membre de l'Associació i vols participar-hi, escriu a aelc@escriptors.cat.

La Plaça del Llibre d’Alacant és un projecte coordinat i organitzat per la Fundació FULL - Fundació pel Llibre i la Lectura, Escola Valenciana - La Cívica, la Universitat d’Alacant, l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Acció Cultural del País Valencià (ACPV), el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques d’Alacant i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Aquest projecte compta amb el decidit suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

Disseny del cartell: Cachetejack en col·laboració amb Ibán Ramón.