Aquest cap de setmana se celebren els Premis Cavall Verd!

La nova edició dels premis se celebra amb un programa d'activitats a Palma i Binissalem. El Premi Rafel Jaume és per a la millor traducció poètica en català de l'any anterior i el Josep M. Llompart premia el millor llibre de poesia en català de l'any anterior.

El programa compta amb un concert de Vers Endins divendres 1 d'abril al vespre a Palma i amb una ruta literària, una taula rodona sobre Llorenç Moyà i el lliurament dels premis dissabte 2 d'abril.

Divendres 1 d'abril a Palma
12.00 h — Roda de premsa a Can Alcover (carrer Sant Alonso, 24 – Palma)
20.00 h — Concert de Vers Endins a La Tertúlia Cafè Teatre (Carrer Ausiàs March, 19 - Palma). Gloria Julià i Victor Leiva de Vers endins, ofereixen «Versar la pell». Un recorregut per poemes de la literatura catalana des d’Ausiàs March a Maria-Mercè Marçal, passant per Blai Bonet, Estellés o Mireia Calafell, i tot esquitxat per paraules de Llorenç Moyà que aquest any contextualitza els premis Cavall Verd.

Dissabte 2 d’abril a Binissalem
10.00 h — Sortida amb autocar del Moll Vell de Palma 
10.30 h — Taula rodona a l’entorn de la figura de Llorenç Moyà amb Magdalena Alomar, Gabriel de la ST Sampol i Miquel Àngel Vidal. Modera Carles Fabregat. Serà a la Casa de Cultura de Can Gelabert (Carrer de la Portella)
12.00 h — Cafè Casa Museu Llorenç Villalonga (Carrer Bonaire, 25)
12.30 h — Ruta literària a càrrec de la Fundació Mallorca Literària
14.00 h — Lliurament dels XXXIX Premis Cavall Verd. Presentació de Maria Antònia Salas. Serà al restaurant Can Arabí (Camí de Bellveure, km. 1,2). Sobretaula amb lectures de Llorenç Moyà a càrrec dels glosadors Miquel Àngel Adrover i Cati Eva Canyelles
18.00 h — Sortida en autocar per anar a Palma

Preu del dinar de lliurament per als socis i un acompanyant: 25 € per persona. Altres: 35 € per persona. Cal fer les reserves abans del 30 de març a l'AELC (93 302 78 28 / aelc@escriptors.cat).

Consulta el programa en PDF