Tres noves publicacions de l'AELC al maig

Aquest mes de maig l'Associació edita tres nous materials en el seu apartat de publicacions. D'una banda, el recull de textos resultat del VI Congrés de Literatura Infantil i juvenil celebrat a Barcelona el 30 de novembre i 1 de desembre de 2018. De l'altra, les notícies bibliogràfiques amb les novetats literàries dels escriptors de l'AELC.

Quaderns Divulgatius, 62
Llegir per llegir és, segurament, l'acte d'amor pels llibres més gran que es pot fer: sembrar la llavor de la literatura en els lectors joves d'avui per tal que siguin els lectors de demà. És a partir d'aquest plantejament que l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana va encarar el seu sisè congrés de literatura infantil i juvenil, un punt de trobada per a professionals del sector per a debatre i compartir experiències sobre el present i el futur més proper de la lectura entre els joves i els més petits.
Consulta la publicació amb les ponències en diversos formats digitals.
 

quadern 62


Notícies bibliogràfiques
Es tracta d'un llistat de les obres publicades pels escriptors de l'AELC durant l'any anterior. Consulta la notícia bibliogràfica que recull les novetats literàries dels socis de l'AELC durant el 2018. També pots consultar la publicació dels escriptors de les Illes i la publicació dels escriptors valencians.

L'Associació edita diversos materials per donar compte de les activitats més rellevants i de l'obra dels escriptors que podeu consultar en l'apartat de Publicacions. Als «Retrats» hi trobareu una sèrie dedicada a presentar la personalitat i l'obra dels autors homenatjats, als «Quaderns Divulgatius» hi ha un recull d'articles o ponències de diferents àmbits literaris i les «Notícies Bibliogràfiques» són una relació de les obres publicadas cada any pels socis de l'entitat. Consultant l'apartat de publicacions també es poden recuperar les memòries de l'entitat i altres materials històrics.


 

notícia bibliogràfica