Un retrat de Francesc Parcerisas per Jordi Llavina

Ja està disponible el número 33 de la col·lecció «Retrats» de l'Associació, dedicada a presentar la personalitat i l'obra dels autors homenatjats per l'entitat. En aquest cas, el retrat és sobre Francesc Parcerisas amb motiu del Premi Jaume Fuster, que va rebre el passat 2018, i se n'ha fet càrrec Jordi Llavina, escriptor i crític literari.

Francesc Parcerisas és poeta, traductor i crític literari. És professor emèrit de la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, del la qual en va ser degà. Ha estat professor convidat de la Universitat d'Estudis Estrangers de Pequín i de la Càtedra Joan Coromines de la Universitat de Chicago. És membre destacat de la generació literària dels 70.

Consulteu la publicació

Publicacions
L'Associació edita diversos materials per donar compte de les activitats més rellevants i de l'obra dels escriptors que podeu consultar en l'apartat de Publicacions. A banda dels «Retrats», als «Quaderns Divulgatius» hi trobareu un recull d'articles o ponències de diferents àmbits literaris i les «Notícies Bibliogràfiques» són una relació de les obres publicadas cada any pels socis de l'entitat. Si us interessa obtenir alguna publicació en paper, podeu contactar amb l'AELC.