44è aniversari de l'AELC

La darrera setmana d'octubre de l'any 1977 va néixer l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) a partir del Congrés de Cultura Catalana. En la darrera sessió de l'àmbit de "Creació literària", celebrada al Santuari de Lluc, a Mallorca, es va nomenar una comissió gestora, formada entre altres per Avel·lí Artís Gener, Josep Maria Castellet, Gonçal Castelló, Jaume Fuster i Antoni Serra, encarregada de preparar i fer aprovar els estatuts i legalitzar l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Volem donar les gràcies a tots els socis, que ens fan confiança i ens ajuden a sumar anys. També mirem endavant i seguim treballant per als socis que tindrem. Per això, si tens com a mínim un llibre publicat en català o estàs començant el teu camí literari, et convidem a saber més sobre com associar-te a l’AELC.

Aquest any, per celebrar l'aniversari, l'Associació sorteja a través de les xarxes socials diversos packs amb una bossa de l'AELC, publicacions en paper i entrevistes en vídeo del projecte Veus literàries. S'hi pot participar a Facebook, Instagram i Twitter. Durant tota la setmana, també es pot participar en una enquesta amb diverses preguntes per conèixer millor l'entitat.