L'AELC convoca el tercer el concurs «Imagina un amor»

Torna el concurs literari per a joves de temàtica LGBTI en llengua catalana, «Imagina un amor», que té com a objectiu promoure la creació literària entre el jovent i el seu entorn al voltant de la temàtica LGBTI. Es convoca en el marc del QLit, Festival de Literatura Queer.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana convoca el concurs per tercer any consecutiu. Hi poden participar alumnes de secundària, batxillerat, cicles formatius i adults relacionats amb l’entorn escolar dividits en tres categories: de 12 a 15 anys, de 16 a 18 anys i adults. Les narracions han de ser individuals, originals i escrites en llengua catalana. La temàtica de la narració ha de ser un amor no heteronormatiu (hi pot entrar qualsevol història d’amor entre dues o més persones de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona).

El termini d’admissió dels originals es tancarà el diumenge 10 de maig de 2020 i el lliurament dels premis se celebrarà durant la nova edició del QLIT, el Festival de Literatura Queer

Bases del concurs

«Imagina un amor» 2019
En la darrera edició els guanyadors van ser els següents:

  • Categoria de 12 a 15 anys. Relat guanyador «Beck i Venus» de Luka Jeane Smythe.
  • Categoria de 16 a 18 anys. Relat guanyador «Copenhaguen» d’Anna Bárcena de las Leras.
  • Categoria d'adults. Relat guanyador «Andrea» de Xavier Lluís.
Guanyadors 2019
Guanyadors del certamen 2019 © Carme Esteve / AELC