«Per l'escletxa que ens fibla», un mosaic de poesia

16 de maig de 2017

El vers «Per l'escletxa que em fibla», de Felícia Fuster, va donar peu al recital de quinze poetes el dilluns 15 de maig, l'aportació de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana al festival «Barcelona Poesia», la Setmana de la Poesia de Barcelona.

Des de la diversitat d'estils, generacions i accents, cada poeta va dialogar a través dels seus propis versos amb aquest vers de Felícia Fuster, que donà unitat i sentit al recital.

Hi van participar Antoni Casals, Mireia Companys, Josefa Contijoch, Rodolfo del Hoyo, Conxita Jiménez Abril, Vicenç Llorca, Núria López Garcia, Núria Pujolàs, Lali Ribera Rodergas, Jordi Roig Pi, Sílvia Romero i Olea, Francesc Xavier Simarro, Alexandre Tornabell, Aina Torres Rexach i David Vidal Sanmiguel, coordinats per Maria Antònia Massanet.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana editarà un opuscle digital que recollirà els poemes que s'hi van presentar.

   
Enllaç a l'àlbum de fotografies.
© Carme Esteve/AELC
 

 


Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.