Notícies bibliogràfiques del 2017

16 de maig del 2018

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana acaba de publicar tres quaderns que informen de les novetats literàries publicades en català durant el 2017.

Són la Notícia bibliogràfica dels escriptors de les illes, la Notícia bibliogràfica dels escriptors valencians i una tercera que comprèn les publicacions dels autors socis de l'AELC de tots els territoris, la Notícia bibliogràfica dels socis de l'AELC.

S'hi recullen les novetats publicades durant el 2017, escrites originalment en català o traduïdes al català, a més de guions de ficció difosos i obres teatrals estrenades el 2017.

L'objectiu d'aquests reculls bibliogràfics és mostrar la bona salut de la producció literària en català arreu dels Països Catalans, i fomentar una visió de conjunt del panorama literari actual en llengua catalana en el mercat cultural que li és propi. Per això es fa difusió dels quaderns a llibreries, biblioteques, centres culturals i institucions de tot el territori.

Amb aquests quaderns, a més, estrenem un nou disseny de la línia editorial, que s'unifica amb la imatge renovada de l'Associació.

Podeu descarregar les publicacions gratuïtament i compartir-les des d'aquest enllaç: Notícies bibliogràfiques.


 


Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.