Ajuts i convocatòries

L'Associació recull periòdicament aquelles informacions relacionades amb l'àmbit de la literatura que poden ser d'interès als socis.

Subvencions per a la realització d’activitats de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa
Convocatòria de l'Institut Ramon Llull per a actes de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa, textos de literatura catalana i aranesa que es publiquin traduïts en revistes culturals de difusió fora del domini lingüístic del català i actes de promoció d’obres il·lustrades que es vulguin publicar en qualsevol llengua, excepte el català i l’occità (en la seva varietat aranesa) en què l’il·lustrador sigui una persona domiciliada a Catalunya o a les Illes Balears.

Hi ha temps per presentar-s'hi fins al 27 d'octubre de 2021. Consulta aquí la convocatòria.

Residència per a traductors a Faberllull Olot
L’Etxepare Euskal Institutua, el Consello da Cultura Galega i l’Institut Ramon Llull han obert una convocatòria per a traductors interessats a participar a una residència de traducció de poesia a Faberllull Olot. L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi. La residència s’organitzarà en dos blocs: un de col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre els residents i on s’organitzaran trobades amb altres traductors i autors que serviran d’inspiració i mentoria; i un altre on cada resident podrà desenvolupar el seu projecte de traducció.

Hi ha temps per presentar-s'hi fins al 15 de novembre. Consulta aquí la convocatòria.