S'estrena la base de dades d'espectacles

Per continuar reforçant les seccions específiques i oferint als socis serveis professionals, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) posa en marxa una base de dades d’espectacles.

Seguint el model del fons de traductors i correctors que ja es trobaven a la pàgina web de l’AELC, i també la base de dades de crítics i el directori de revistes, estrenats fa pocs dies, l’Associació fa públic un espai digital perquè els autors puguin donar a conèixer recitals, concerts, peces escèniques i espectacles relacionats amb la literatura catalana.

La base de dades d’espectacles permet cercar activitats a institucions i festivals que vulguin programar actes de literatura catalana. S'hi pot fer consultes per tipus d'activitat (concert, recital, etcètera), per gènere literari (poesia, narrativa, teatre, infantil i juvenil o altres). També s'hi pot fer cerques pel títol de la proposta o pel nom i cognom de l'autor. Ara mateix, hi ha una quarantena d'espectacles literaris. 

Consulta la base de dades d'espectacles

Si ets soci de l'AELC, tens una proposta i t’interessa que aparegui al cercador, escriu un correu electrònic a aelc@escriptors.cat i et recordarem com tramitar l'alta a la base de dades d'espectacles.

Fotografia: Pexels / Pixabay.