Beques per a socis a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès

Un any més, l’AELC col·labora amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès per becar socis de l'entitat en els seus cursos d’escriptura en llengua catalana, tant presencials com virtuals. Aquestes beques es gestionen a través del suport de CEDRO.

Amb la finalitat que arribin a tots els socis de l’Associació, aquest curs 2021/2022 la Junta ha decidit continuar amb la mateixa dotació econòmica que l’any passat. Les normes a tenir en compte són les següents:

1. La dotació econòmica és de 10.000,00 €.
2. La beca cobreix el 75 per cent del preu total del curs.
3. En fer la sol·licitudcal indicar a quin curs i modalitat (presencial, dual a l’aula o en línia, videocurs o virtual) es vol optar.
4. Per tal de poder fer arribar les beques al màxim de socis, no s’accepten sol·licituds d’aquells associats que ja hagin obtingut una beca en les tres últimes convocatòries (anys 2018, 2019 i 2020).

Es pot optar a un sol curs de tots els que es fan en llengua catalana. Es procedirà a sorteig públic entre els candidats, de manera que s’aniran cobrint les places entre els socis que hagin enviat les sol·licituds, fins a arribar a cobrir la dotació corresponent. Tota la informació dels cursos, que s’inicien a l’octubre de 2021, està disponible al web de l’Escola d’Escriptura.

Des d’ara fins al 5 de setembre de 2021 els socis de l'AELC poden fer arribar la seva sol·licitud per correu electrònic a aelc@escriptors.cat.