Torna la campanya "Llegir en valencià"

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura va presentar dimecres a Alzira la iniciativa «Llegir en valencià, sense por». És l'única campanya d’animació lectora que, des de fa més de 18 anys, fomenta la lectura en la nostra llengua i dona a conèixer els costums i les tradicions del poble valencià.

Enguany, la iniciativa anima a llegir en la nostra llengua a través d'històries que donin recursos i suport per superar les pors a través de la lectura amb textos de Manuel Baixauli, Teresa Broseta, Carme Cardona, Francesc Gisbert, Irene Klein, Urbà Lozano, Jovi Lozano, Anna Moner, Anna Rubio, Lourdes Toledo i Vicent Usó. 

Es tracta d'una col·lecció d'onze llibres que es distribuiran cada dissabte i diumenge a partir del 23 de juny amb el diari Levante-EMV pel preu simbòlic d'un euro i cada divendres i dissabte a partir del 7 de juliol amb Información. El primer llibre és gratuït. 

«Llegir en valencià» està impulsada des de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, que té la implicació de nombroses institucions públiques i privades vinculades al món del llibre i la cultura, com són Levante-EMVInformación, Consum, la Diputació de València, Arroz Dacsa, Teika, Caixa Popular, la Universitat d'Alacant, la Universitat Politècnica de València, Florida Grup Educatiu, Escola Valenciana, la Generalitat Valenciana, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Consell Valencià de Cultura. També hi col·labora, entre d'altres, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC).

Fotografia: Fundació Bromera.