Candidatures obertes a la residència Faber

La Faber, ubicada a la ciutat d’Olot, obre una residència temàtica basada en el futur de les institucions culturals per a la tardor de 2019. Faber organitza diverses estades temàtiques al llarg de l’any a les quals hi poden assistir professionals del món de les arts, les ciències o les humanitats a passar-hi uns dies (entre una i tres setmanes) per treballar en els seus projectes i compartir experiències amb la resta de residents. Durant l’estada, els residents col·laboren en activitats adreçades a estudiants, professionals o públic en general; unes activitats que es faran d’acord amb un projecte que tindrà en compte demandes i necessitats prèvies.

El futur de les institucions
Del 13 de setembre a l'11 d'octubre de 2019 s'ha programat una residència temàtica sobre les institucions culturals d’arreu del món, que veuen com canvien les circumstàncies i els espais que les van crear i que fan que tinguin sentit. La Faber fa una crida a gestors, directors o treballadors d’institucions culturals diverses, historiadors, economistes, polítics, periodistes culturals, artistes, actors, músics i investigadors i professionals per debatre els reptes que afronten institucions com museus, biblioteques, fundacions, centres culturals i tota mena d’equipaments. El termini per presentar-hi candidatures és el 12 de juliol. Més informació sobre aquesta convocatòria.

Polítiques de diversitat
La residència d'Olot també proposa una estada per debatre sobre les polítiques migratòries, que tindrà lloc del 21 d'octubre al 22 de novembre. En aquest cas, els candidats tenen fins al 21 de juliol per presentar-s'hi. Més informació sobre aquesta convocatòria.