Descompte per als socis en els cursos d'estiu de l'Escola d'Escriptura

L’Escola d’Escriptura de l'Ateneu Barcelonès proposa per aquest estiu una àmplia oferta formativa organitzada en grans àrees: escriptura, literatura, humanitats i oficis de l'edicióSón 30 cursos intensius de juliol, de diversa durada, per gaudir d'un estiu ben literari. Els socis de l'AELC tenen un 5% de descompte en aquesta programació.

Promoció de juliol per a socis de l'AELC

  • 10% de descompte en el curs de narrativa de l'1 al 31 de juliol i la possibilitat de fer el pagament fraccionat (50% al juliol / 50% al setembre). El 10% de descompte és vàlid per a tots els cursos anuals de l'Escola d'Escriptura (60h o 90h), és a dir, per als cursos de l'Itinerari per a narradors, tant en format videocurs en directe com en el format curs virtual, i també per a tots els cursos del bloc de Poesia. 
  • 5% de descompte en qualsevol altre curs dels més de 100 cursos de l'oferta formativa de l'Escola d'Escriptura 2020/21.

Tots els cursos s'impartiran en el format de Videoclasses en directeAquest format, mitjançant l'aplicació Zoom, permet mantenir la metodologia pròpia de l'Escola d'Escriptura: la mateixa dinàmica d’impartició dels continguts, les correccions dels exercicis per part del professorat i la participació en un espai comú de totes les persones integrants del grup. 

Consulta l’oferta formativa

L'Escola d'Escriptura 
El claustre de l'Escola està format per més de 100 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Així mateix, l'Escola compta entre els seus col·laboradors amb un bon nombre dels creadors més destacats dins dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia i la cançó d'autor.