Descompte a l'Escola d'Escriptura en curs de microrelat

Nou curs virtual sobre microrelat amb un 5% de descompte per a socis de l'AELC.

L'Escola d'Escriptura proposa per aquest mes d'abril una nova edició del curs virtual de microrelat. Es tracta d'una formació pensada per aprendre les principals tècniques per escriure contes molt breus, poder narrar una història impactant en poques línies i exercitar les eines d'aquest gènere: hiperbrevetat, el·lipsi, al·lusió, efecte o narrativitat, entre d'altres. De quina manera es pot sorprendre el lector amb un relat hiperbreu? Quins són els millors autors del gènere?

El curs s'inicia dilluns 19 d'abril de 2021, és en format virtual i té una durada de 30 h. Els socis de l'AELC que hi estiguin interessats tenen un 5% de descompte en aquesta formació. Consulta tots els detalls al web de l'Escola d'Escriptura.

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès
El claustre de l'Escola està format per més de 100 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Així mateix, l'Escola compta entre els seus col·laboradors amb un bon nombre dels creadors més destacats dins dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia i la cançó d'autor.