Es busquen correctors literaris

L'Associació està treballant en una base de dades de correctors. Si corregeixes textos i vols aparèixer al fons de correctors que estem creant, escriu a aelc@escriptors.cat i se t'informarà de com fer-ho. La base de dades de correctors literaris de l'AELC és una eina que actuarà com a borsa de treball, facilita informació i ofereix contacte amb els professionals de la correcció.

Basant-se en la base de dades de traductors, que aplega 200 traductors literaris al català, l'Associació vol recollir ara les dades de correctors literaris en català. Es podran cercar per cognom i per llengua de correcció. Tot i que l'objectiu és aplegar els que revisen textos en llengua catalana, també s'obre la possibilitat d'incloure altres llengües de correcció. En cada cas, hi apareix el nom i cognom de la persona, les llengües de correcció, el contacte i voluntàriament també s'hi adjunta un currículum en PDF.

Fons digital de l'AELC
El web de l'Associació té a disposició una base de dades amb 200 traductors literaris d'altres llengües al català, que es poden cercar per cognom, per llengua de traducció i per especialitat. 

També compta amb gran part del material sobre literatura catalana que es troba a Internet, amb més de 700 pàgines d'autors històrics i contemporanis. Les pàgines tenen diferents seccions i recullen la biografia, l'obra, alguns fragments i entrevistes, fotografies, enllaços sobre l'autor i comentaris d'obra.