La ciutat salvatge

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana va organitzar el recital “La ciutat salvatge”, en què sis poetes del panorama literari català van llegir algunes de les seves obres, presentats per Anna Pantinat. L'acte es va emmarcar dins el festival Barcelona Poesia.

Jordi Valls, Daniel Busquets, Chantal Poch, Bel Granya, Cèlia Sànchez-Mústich i Maria Antònia Massanet van explorar la tensió entre l’ésser humà, la natura i la civilització des de les poètiques de la liminalitat al verger del Museu Marès el vespre de dijous 15 d'octubre. 

Tal com va explicar la coordinadora de l'activitat i vocal de l'AELC, Anna Pantinat, un jardí és l’espai que mostra d’una manera més clara la dualitat entre natura i civilització. “La ciutat salvatge” no només ve originat per l’indret en què es va fer el recital, sinó també per les poètiques que s'hi van poder sentir. Daniel Busquests i Jordi Valls són dos autors que tenen inserida la paraula “salvatge” dins l’ADN de la seva obra i van ser el primer duet de la nit. 
La paraula salvatge ve de selva, l’indret on la vida prolifera. També hi van ser dues poetes que fomenten la vida cultural i poètica del nostre país, Cèlia Sànchez-Mústich i Bel Granya.
Parlàvem de la ciutat i la natura, i en aquesta confluència és on s'hi troba part de l’obra de les dues poetes que van tancar el recital, Chantal Poch i Maria Antònia Massanet.

Una vuitantena de persones van acompanyar els poetes en aquesta activitat.

Mira l'àlbum de fotografies aquí