L’AELC dedica la cinquena edició d'EscriViure a la relació entre literatura i gastronomia

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu organitzen, del 13 al 22 de maig, la cinquena edició del cicle Escriviure, que enguany reflexiona sobre al relació entre literatura i gastronomia. Les quatre sessions de l’Escriviure V es faran, a les 20.30 hores, a la Sala d'Esposicions de Santa Eulària des Riu (carrer de Sant Jaume, 72). Totes les sessions aniran acompanyades de degustació.

La primera sessió del cicle comença dimecres 13 de maig, que es farà una lectura gastronòmica a càrrec de Joan Cerdà, Carles Fabregat, Neus Planells i Vicent Tur.
Dos dies després, el 15 de maig, jaume Fàbrega parlarà De la cuina medieval a Ferran Adrià: Les dues edats d'or de la cuina de Catalunya, València i les Balears.
Felip Munar, de la seva banda, el dijous 21 de maig farà la conferència Digues-me què menges i com i et diré qui ets i d'on.
Finalment, Manel Marí cloure el cicle amb EscriViure: Lletres i vi, una lectura comentada de textos relacionats amb el vi.

EscriViure és una de les activitats que l’AELC organitza cada any i que té una gran acollida entre el públic. Aquest és el segon any que el cicle es dedica a una temàtica concreta, en aquest cas, la relació entre gastronomia i literatura