L'AELC dóna suport al Correllengua

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana s'ha adherit a la crida de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua per donar suport i difondre el Correllengua.
 
Enguany la CAL s'ha marcat com a objectiu donar visibilitat al Correllengua a través del suport de la societat civil. Per això, han iniciat una crida a les associacions, coordinadores, federacions, plataformes i altres organismes d'arreu dels Països Catalans que vetllen per la defensa i la promoció de la llengua perquè s'adhereixin al moviment. Paral·lelament ha fet extensiva la proposta als consistoris del país, a través d'una Moció de Suport al Correllengua. Per ara, desenes d'agrupacions municipals han entrat el text al ple i més de setanta ajuntaments ja han fet arribar l'aprovació del document.

Des de fa 19 anys, el Correllengua treballa per a la difusió de l'ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana des d'una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment, especialment al Principat i a la Catalunya Nord. La CAL ha decidit dedicar el Correllengua 2015 a una de les figures més versàtils del país: el poeta, cantant i actor Ovidi Montllor, coincidint amb el vintè aniversari del seu comiat. Així doncs, el moviment se centra enguany en la difusió de l'obra, el compromís amb el país i la qualitat humana de l'artista alcoià.

Més informació: http://www.cal.cat/projecte/correllengua-2015/