Obert el període de matriculació per als cursos de primavera de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès

El període de matriculació per als cursos de primavera de l’Escola d’Escriptura resta obert fins al 7 d'abril. Els cursos comencen a mitjans d’abril, tot just després de Setmana Santa.
L’Escola ofereix, a més dels cursos trimestrals habituals, importants novetats, tant en els cursos d’escriptura com en els de literatura i humanitats.
Aquests són els cursos de primavera:
Iniciació a la narrativa, Teoria i pràctica del conte infantil I i II, Artefactos poéticos digitales, Persiguiendo a Eros: literatura i erotismo, Microrrelatos,  Registres i diàlegs, Redacció i millora de textos escrits (en català i en castellà), Redacción científica, Curs per a joves escriptors I i II, Escriptura creativa per a nens, El lector profesional I i II, Lectura de Franz Kafka, Escritores ante su oficio II, Paisajes de la memoria: literatura inglesa de entreguerras, Espirituales de Occidente: de la Edad Media al siglo XX, Temps i narració, La textura del pensament i Escriure sobre art per descobrir l’art d’escriure: art contemporani.
Si voleu més informació podeu trucar a la secretaria de l’Escola d’Escriptura al telèfon 93 3174908, o bé podeu consultar el web de l’Escola: www.escoladescriptura.org.