Els socis de l'AELC ja poden fer propostes per al XX Premi Jaume Fuster

Novament s’obre la convocatòria del Premi Jaume Fuster dels Escriptors en Llengua Catalana, destinat a posar en relleu el conjunt de l’obra d’un escriptor o escriptora de la literatura catalana. És un premi a la seva trajectòria, a la repercussió i a la divulgació que ha tingut la seva obra.

La votació es fa en dues rondes: una primera ronda oberta i una segona ronda amb els tres noms més votats. Les bases es poden consultar al web de l’AELC i et recordem que, per a la primera ronda, pots fer-nos arribar la teva votació fins al 16 de febrer de 2020. Un cop acabada la primera ronda, et demanarem novament el teu vot per escollir un dels tres noms.

Si ets soci de l'entitat, des de la Junta et demanem la teva votació, que és bàsica per a decidir l’autor o autora guardonat. Com ja saps, el jurat és format per tots i cadascun dels associats de l’AELC. Llegeix aquí les bases del premi.

Pots enviar-nos la teva votació a través del formulari en línia, per correu electrònic o per correu postal.

Formulari de votació

Fotografia: Antònia Vicens al lliurament del Premi Jaume Fuster de l'any 2019 amb la presidenta de l'Associació, Bel Olid © Carme Esteve / AELC