Residències per a autors a la Faberllull

El programa de residències de l'Institut Ramon Llull obre dues convocatòries per a estades individuals a Olot i Andorra. 

Faberllull Olot es troba dins de les instal·lacions de l'Hotel Riu Fluvià i accepta escriptors i traductors que estiguin treballant en un projecte concret. La durada de les estades ha de ser d'entre una i dues setmanes al gener o al novembre de 2025. La residència proporciona l'allotjament, l'esmorzar i el sopar als residents. El dinar va a càrrec de cadascú, amb l'opció de fer ús de la cuina comuna. S'hi poden presentar candidatures fins al 15 de setembre de 2024. Consulta la crida en aquest enllaç.

Faber Andorra és una residència individual que es troba a La Massana. Es tracta d'un apartament totalment equipat amb àrea de treball, un taller d'arts plàstiques i escèniques en cas que el treball del resident el requereixi i un ajut de 60 euros diaris per cobrir les despeses dels àpats. La durada de les estades ha de ser d'entre una i dues setmanes al gener o al novembre del 2025. S'hi poden presentar candidatures fins al 25 de juliol de 2024. Consulta la crida en aquest enllaç.

Fotografia: Faberllull.