Imaginar el futur? Simposi sobre teatre

L'Associació col·labora en l'organització del IV Simposi Internacional de la revista Estudis Escènics de l’Institut del Teatre (IT), que se celebra a l'Institut els dies 13, 14 i 15 d'octubre.

La voluntat de la trobada és fer balanç de la situació en què es troba la literatura dramàtica catalana avui, i reflexionar sobre el camí que ha transitat el nostre teatre des de l’esclat de la crisi econòmica del 2008. Es debatrà sobre aquesta qüestió a partir de quatre eixos que dialoguen entre si: el primer, els mecanismes de producció (i com el context determina la factura de les obres); el segon, la vigència del patrimoni dramàtic català; el tercer, l’emergència de les dramatúrgies del real i la reacció de les poètiques que reivindiquen la ficció, i, en darrer terme, la diversificació de llenguatges escènics que ha caracteritzat el període actual.

Les jornades seran de 9 a 19 h dimecres 13 i dijous 14 i de 9 a 14 h el divendres 15 d'octubre. Estan organitzades en els blocs següents: teatre i crisi global, nous mecanismes de producció, tradició i llengua, dramatúrgies del real (testimoniatge/autoficció) i processos, estils i models.

Pots consultar el programa aquí i inscriure-t'hi en aquest enllaç

Cartell simposi
Clica damunt la imatge per ampliar-la.