Nova quota per a socis joves

LAssociació d'Escriptors en Llengua Catalana crea una quota anual especial per als escriptors i traductors de menys de 30 anys que tindrà el preu reduït de 30 €, un 50% de la quota anual del conjunt dels associats.

Ets menor de 30 anys, has publicat o traduït algun llibre i t’agradaria implicar-te en la lluita pels drets professionals? Des d’aquest mes de gener, pots associar-te a l’AELC amb una quota reduïda: 30 € fins que tinguis 30 anys. Amb aquest gest, formaràs part d’una comunitat de creadors amb representació a organismes nacionals, estatals i internacionals, i podràs participar de la conversa creativa i professional amb altres escriptors i traductors als actes que organitzem periòdicament.

Poden formar part de l'Associació com a socis de ple dret totes les persones autores d'obres de creació literària, de traduccions, de guions, d'adaptacions, d'edicions literàries, d'assaig i de crítica literària, de llibres tècnics i de text i, en general, tots aquells escriptors que utilitzin el català com a forma d'expressió.

Així mateix, associar-te a l’AELC et donarà accés a serveis com l'assessoria jurídica i fiscal gratuïta, la defensa dels drets d'autor, el contacte amb altres creadors, els espais de discussió, activitats professionals, descomptes, seccions específiques, la possibilitat de tenir una pàgina d'autor o el contacte amb CEDRO.

A partir d'aquest 2024, els autors de fins a 30 anys que vulguin ser membres de l'entitat podran gaudir d'aquest descompte.

Si t'interessa aquesta informació, pots veure aquí tots els avantatges de ser soci de l'AELC i omplir el formulari d'alta en línia en aquest enllaç.

No tens cap llibre publicat?
També poden formar part de l’Associació amb la condició d’adherits aquelles persones que, sense complir els requisits dels socis de ple dret, manifestin la voluntat de formar part de l'Associació per haver encetat camí literari, i vinguin avalats per dos socis de ple dret. Els socis adherits menors de 30 anys estan exempts de pagament de quota. A partir d'aquesta edat, pagaran 30 €.

L'Associació
L'AELC és l'entitat professional que defensa els interessos dels escriptors i traductors en llengua catalana. Fundada l'any 1977, la major part de la seva actuació es desplega en els diferents territoris dels Països Catalans, fet fonamental que reflecteix la seva organització i la composició de la junta directiva.

Amb més de 1825 associats, l'escriptor Sebastià Portell presideix la Junta Directiva des del 2022. Les anteriors Juntes han estat presidides per: Josep Maria Castellet, Josep M. Llompart, Joan Fuster, Avel·lí Artís-Gener "Tísner", Jaume Fuster, Francesc Parcerisas, Antònia Vicens, Jaume Pérez Montaner, Guillem-Jordi Graells i Bel Olid.