Associats a l'AELC poden gaudir de noves beques per a l'Escola d'Escriptura

Catalan
Un any més l’AELC col·labora amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès amb beques per als associats de l'entitat en els cursos d’escriptura, tant presencials com virtuals, organitzats per l’Escola. Aquest curs 2011/2012 l’AELC hi participa amb un total de 4/6 beques, depenent del preu de cada curs. Unes beques que s’han gestionat a través de CEDRO.

Es pot optar a un sol curs de tots els que es donen en llengua catalana. Es procedirà a sorteig públic entre els candidats, de manera que s’aniran cobrint les places entre els socis optants, fins arribar al nombre esmentat. Es pot trobar tota la informació dels cursos al web de l'Escola d'Escriptura. En fer la sol·licitud els associats han d’indicar a quin curs volen optar. Els cursos s’inicien l’octubre de 2011.

Per tal de poder fer arribar les beques al màxim de socis, enguany no s’acceptaran sol·licituds d’aquells associats que ja hagin obtingut una beca en les tres últimes (anys 2008, 2009 i 2010).

Des d’ara i fins al 2 de setembre de 2011 es poden fer arribar les sol·licituds per fax (934125873), correu electrònic (aelc@escriptors.cat) o correu postal (Ateneu Barcelonès C/ Canuda, 6 - 5è. 08002 Barcelona).

Categoria