Beques per a una estada de dos mesos a Praga

Catalan
17 de juliol del 2017

La ciutat de Praga, a través del seu programa com a ciutat de la literatura de la UNESCO ofereix estades residencials per a escriptors i traductors. Es tracta de residències de dos mesos per a sis escriptors o traductors, que es poden dur a terme de gener a desembre segons la disponibilitat. Per a les residències de 2018, el termini de presentació acaba el 31 d'agost de 2017, i el procés de selecció es realitza durant els mesos d'agost i setembre.
 
Praga - Ciutat de la Literatura reemborsa les despeses del viatge, ofereix allotjament gratuït i finança les despeses dels escriptors a la ciutat amb una beca de 600 euros mensuals.
 
Cal enviar el formulari d'inscripció emplenat i, opcionament, un fragment de text (traduït al txec o a l'anglès) d'un màxim de 2 pàgines. Demanen coneixements bàsics d'anglès, i voluntat de participar en la vida literària a Praga (recitals, taules rodones, xerrades, activitats organitzades per la institució receptora o vinculades als esdeveniments culturals de la ciutat). En el cas dels traductors, han de tenir almenys una obra d'un autor txec traduïda; en el cas dels dramaturgs, almenys una obra de teatre representada o dues d'emeses a la ràdio; en el cas dels escriptors, almenys una obra publicada (exclosa l'autoedició).

Cal enviar la informació i el formulari a viktor.svoboda@mlp.cz també podeu contactar-lo per a qualsevol dubte (Viktor Svoboda).


Més informació i inscripcions:
https://www.prahamestoliteratury.cz/en/activities/writer-in-residence-program/

[Foto: Pexels]

Categoria