Cursos d'hivern de la Sala Beckett amb descomptes per a socis

Catalan
5 de desembre de 2017

Els socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana poden gaudir d'un descompte del 15% en alguns dels cursos d'hivern de l'Obrador internacional de dramatúrgia de la Sala Beckett de Barcelona.

Els cursos cobreixen els àmbits de dramatúrgia, interpretació, escriptura i altres disciplines del món de l'escena.

Amb el canvi de seu a finals de 2016, la Sala Beckett va començar una nova etapa pel que fa a l'activitat de formació i experimentació teatral, i des de llavors que ha ampliat considerablement la seva oferta de cursos i seminaris. La formació teatral s'enriqueix amb el contacte i l'experiència amb altres disciplines artístiques, tècniques i de pensament. Per això, a més de la dramatúrgia i l'escriptura han incorporat altres àrees de coneixement com la interpretació, la direcció, la teoria teatral o altres àmbits no estrictament escènics.

Dels cursos amb descompte que comencen al gener de 2018 n'hi ha d'iniciació i de perfeccionament de l'escriptura teatral, d'interpretació, d'escriptura poètica, de clown i de teatre d'objectes.

Tots els cursos estan impartits per professionals reconeguts i en actiu en el món teatral. Els dramaturgs que hi imparteixen cursos d'iniciació a l'escriptura teatral són Esteve Soler, autor entre altres de les trilogies Contra la indignació i Contra la revolució; Josep Maria Miró, guardonat entre altres amb el Premi Born de teatre en dues ocasions, i Helena Tornero, una de les autores i traductores teatrals de trajectòria més sòlida. Els cursos avançats d'escriptura teatral són impartits per Jordi Galceran, un dels dramaturgs i guionistes del país amb més projecció; Enric Nolla, autor d'obres com El berenar d'Ulisses, Tractat de blanques i Hurracan, entre altres, i Jordi Oriol, actor, músic, autor i director de teatre. El poeta Josep Pedrals s'encarrega d'un curs d'escriptura poètica i la Sala Beckett també ofereix cursos d'altres disciplines, com tècnica actoral amb Gabriela Izocovich o amb Ferran Utzet, introducció a la tècnica clown amb el reconegut Guillem Albà i teatre d'objectes amb Joan Baixas (Premi d’Honor dels Premis FAD Sebastià Gasch 2017).

En aquest enllaç trobareu un document amb informació dels cursos amb descompte disponibles en aquest moment.

Les inscripcions ja són obertes. Per gaudir del descompte només cal que us acrediteu com a socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. Trobareu tota la informació en aquest enllaç: www.salabeckett.cat/cursos/
 


Categoria