L'AELC assisteix al congrés anual del Culture Action Europe (CAE)

Catalan


Del 25 al 27 d'octubre es va celebrar «Beyond the Obvious», el congrés anual del Culture Action Europe (CAE) a Timisoara (Romania). Hi va assistir Bel Olid, presidenta de l'Associació.


El Culture Action Europe (CAE) és la principal xarxa europea d'organitzacions culturals, artistes, activistes, acadèmics i responsables polítics amb l'objectiu d'opinar i debatre sobre la política cultural i artística a Europa. Es tracta de l'única xarxa que uneix tots els sectors de la cultura: de les arts escèniques, la literatura, les arts visuals, el disseny i les iniciatives transversals als centres comunitaris i grups d'activistes.

Aquest any la trobada anual del CAE es va celebrar a Timisoara (Romania), Capital Cultural Europea 2021, amb el títol «Beyond the Obvious (BtO). Conference ctrl+shift HUMAN: Arts, Sciences and Technologies in Coded Societies». La jornada es va focalitzar en el paradigma entre la fascinació generada per les possibilitats que comporta aquesta condició híbrida i augmentada, i la consciència dels nous patrons que condueixen a redefinicions de creativitat, disciplines, representació, globalització, producció o treball, tot en el marc d'una dependència creixent del codi.

Bel Olid, presidenta de l'AELC, hi va assistir com a representant de l'Associació. L'AELC és membre del CAE des de l'any 2015 i ha assistit, des d'aleshores, a les quatre trobades anuals que ha celebrat l'entitat.

Consulta el programa de «Beyond the Obvious».
Categoria